null

Serviceopgaver

Udskiftning af rør, udskiftning af varmtvandsbeholder, reparation af vandhaner og toiletter samt udbedring af fejl der bevirker for stort vand- og varmeforbrug.
null

Vandinstallationer

Hele vejen fra indføring til afløb.
null

Rørskader

Vi kortlægger skaden, og hjælper med kontakt til forsikringsselskabet.
null

Varmeinstallationer

Fjernvarmeinstallationer såvel som kedelanlæg.
null

Alternativ energikilder

Vi udfører installationer med varmepumpeanlæg, biobrændsel og solvarme.
null

Projektering

Få vores bud på løsningen. Lad os være med helt fra starten.

Vi tager os af alle opgaver inden for vvs

Har du brug for en kompetent og dygtig VVS installatør i eller nær Holstebro, Struer, Herning og Lemvig? Hos Mogensen VVS-Comfort er vi autoriseret VVS installatør og har gennem mange år serviceret Holstebro og omegn med en klar vision om grundighed, personlig service og en høj kvalitet. Naturligvis til gode og jyske priser.

Vi står til rådighed som VVS installatør for både private, erhverv og offentlige institutioner og påtager os store såvel som små opgaver. Har du derfor brug for at få installeret et varmepumpeanlæg, have repareret din vandhane eller måske renoveret dit badeværelse, er du landet det rette sted. Vi udfører alle typer af VVS-opgaver inden for reparation, renovering og nybyggeri.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, står vi klar til at tage os af opgaven.

vvs-1
vvs-2

VVS installatør med erfaring og kvalitet

Hos Mogensen VVS-Comfort bestræber vi os på at levere kvalitetsløsninger hver gang, som imødekommer dine behov fuldstændigt. Holdbare løsninger med udførelse og materialer, der går op i en højere enhed er, hvad du kan forvente, når du får os til at tage sig af dit VVS-arbejde. Vil du derfor gerne være sikker på, at der bliver taget professionelt hånd om dine opgaver, er vi den helt rigtige samarbejdspartner for dig.

Lyder vi som noget for dig? Og er du interesseret i at høre nærmere om priser, og hvad vi kan gøre for dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er mere end sikre på, at vi kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Kontakt os gerne i dag på 97420015 for VVS-arbejde i Holstebro og omegn eller på 97850616 for VVS i Struer. Foretrækker du at skrive en mail, kan du naturligvis også det til vvs@mogensen-vvscomfort.dk. Det er helt uforpligtende at snakke med os om opgaver og priser. Så hvis du blot har brug for at høre nærmere, inden du beslutter dig, skal du endelig ikke tøve.

Vi glæder os til at høre fra dig og rådgive dig til den bedst mulige løsning.

Kontakt os i dag og hør mere om VVS-arbejde i Holstebro, Herning, Struer og Lemvig

Er du interesseret i at høre nærmere om priser, og hvad vi kan gøre for dig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er mere end sikre på, at vi kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Det er helt uforpligtende at snakke med os om opgaver og priser. Så hvis du blot har brug for at høre nærmere, inden du beslutter dig, skal du endelig ikke tøve.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning