Villeroy & Boch hos Mogensen VVS Comfort i Holstebro

Villeroy & Boch er et af de førende Premium brands i sanitetsbranchen. De har, som en af de få high end brands, deres rødder solidt plantet i den europæiske kultur. Villeroy & Boch blev grundlagt i 1978 i Lorraine, der indtil 1. januar 2016 var en fransk region. Trods de mange år i branchen siden grundlæggelsen, formår Villeroy & Boch stadig at holde fast i deres identitet og værdigrundlag. De formår dog på samme tid at følge med tiden, så deres produkter altid er up to date med de seneste trends.

villeroy-og-boch-logo-holstebro

Villeroy & Bochs stærke rødder har formet deres Premium brand

Nogle af Villeroy & Bochs mange styrker, når det kommer til badeværelsesløsninger, er at de er yderst innovative, har nogle af de bedste designere ansat og at de har autenticitet.

Villeroy & Bochs badeværelsesprodukter er ikke kun funktionelle, men også resultatet af godt håndværk og en skarp observation af tidens tendenser.

125 lande verden over har glæde af Villeroy & Boch produkter. Fordelt på disse lande har virksomheden 12.000 verdensomspændende showrooms indenfor badeværelser og wellness. Deres mission med deres badeværelsesløsninger er at designe produkter, der omdanner badeværelset til ”en stilren og funktionel oase af velvære”.

villeroy-og-boch-badeværelse-god-udsigt

Tag dit badeværelse til nye højder med Villeroy & Boch

Bathroom & Wellness er navnet på Villeroy & Bochs afdeling der beskæftiger sig med badeværelsesløsninger. Udover de gængse produkter som toiletter og håndvaske, finder du i dette sortiment også eksklusive møbler og andet inventar, der tager dit badeværelse til nye, luksuriøse højder.

Blandt Villeroy & Bochs badeværelseskollektioner finder man de fineste tidløse designs, der udtrykker renhed og velvære. Via. et miks mellem forskellige højkvalitetsmaterialer, udvikler Villeroy & Boch kollektion efter kollektion produkter, der ikke kan måle sig med andre i branchen. Hvis du ønsker dig et badeværelse af højeste kvalitet, der skal bringe dig en følelse af glæde og velvære, så skal du vælge Villeroy & Boch!

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.