Strømberg hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Badeværelset er et af de rum som vi bruger mest i vores hverdag, så derfor skal det ikke kun være praktisk og funktionelt, men også designmæssigt lækkert. Badeværelset er et sted hvor lækkert design og komfort bør være i højsædet og så skal det også afspejle dig og dine visioner med dit hjem.

strømberg-logo-holstebro

Innovativt design og ekslusivitet til dit badeværelse

Med produkter til badeværelset fra Strømberg får du høj kvalitet og flot design samlet i ét produkt. Strømberg er meget innovative i deres designs og er kendt for at udstråle eksklusivitet med rene linjer og smukt gennemarbejdede produkter, som er med til at gøre din badeværelsesoplevelse til et hit.

Strømbergs produkter er med til at gøre dit badeværelse til et af de smukkeste rum i dit hjem, og kan selvfølgelig designes præcis efter hvad du ønsker og søger.

Strømberg er også kendt for deres elegante design, og så er deres produkter produceret i EU, samt fremstillet af de fineste råmaterialer, som er nøje udvalgt efter deres funktion i rummet.

Strømberg-badeværelse-bad-bruser-Holstebro

Gør dit badeværelse til mere end bare et badeværelse

Produkterne fra Strømberg strækker sig helt fra badeværelsesmøbler, som kan sættes sammen og tilpasses dine ønsker, til utrolig flotte og innovative badekar i høj kvalitet og flot design. Strømbergs produkter passer perfekt ind i nutidens minimalistiske stil, men hvis din stil er mere karakteristisk eller klassisk, så vil Strømbergs produkter helt sikkert også passe til dig.

Dit badeværelse bør være mere end bare et badeværelse, og med produkter fra Strømbergs sortiment får du muligheden for at gøre det til dit helt eget og samtidig skabe et personligt frirum.

Badekar-Strømberg-badeværelse-inspiration

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.