Quooker hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Produkter fra Quooker er indbegrebet af innovation og smarte alternativer til det traditionelle armatur. De innovative tanker startede i 1970, hvor ingeniør Henri Peter blev involveret i udviklingen af minutsuppe for en international fødevarekoncern. Henri Peter indså dog hurtigt, at tiden der skulle bruges på at opvarme vand og derefter tilfører det til suppen, hurtigt ville overskride det ene minut. Derfor påbegyndte han udviklingen af et apparat, som skulle give os muligheden for at tappe kogende vand direkte fra vandhanen.

Quooker-logo-holstebro

Quooker - et brand med en historie

Denne innovative ingeniør lagde grunden for et brand, som står for kvalitet, innovation, funktion og brugervenlighed. Gennem årene er der blevet videreudviklet på Henri Peters idé, som i dag har gjort, at Quooker kan producere nogle helt unikke produkter til blandt andet badeværelset.

I et rum som badeværelset er det især vigtigt, at innovative produkter får lov til at blive integreret i de gennerelle tanker, vi gør os om dette badeværelser. De innovative løsninger er med til at gøre hverdagen nemmere for os, og kan også løse udfordringer som kan komme senere i livet.

Quooker-vandhane-badeværelse-indretning-armatur
Quooker-vandhane-badeværelse-indretning-armatur

Innovative tanker om badeværelset med sikkerhed

Med produkter fra Quooker får du et tidsløst design og masser af innovative funktioner, som du også senere vil sætte stor pris på. Quookers mange års erfaring giver dig holdbare produkter, hvor kvalitet og sikkerhed er i top, og hvor du aldrig skal bekymre dig.
Så hvorfor ikke have innovative tanker omkring dit badeværelse, og sørge for at du får præcis det du har brug for, for at opfylde dine drømme.

Quooker-vandhane-badeværelse-indretning-armatur

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.