Pressalit hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro

Den privatejede danske sanitetsvirksomhed Pressalit har hovedsæde i Ry i Østjylland. Siden Pressalits etablering i 1954 har virksomheden stået bag udvikling, produktion og design af toiletsæder, af særdeles høj kvalitet. Pressalit slækker hverken på design, håndværk, produktion eller det sociale ansvar. Vælger man en badeværelsesløsning fra Pressalit kan man derfor være sikker på, at få velproducerede produkter, der er lavet med omtanke for omverdenen.

pressalit-logo-holstebro

Pressalit har stort fokus på socialt ansvar (CSR)

Pressalit er gennem flere år blevet hædret for deres store fokus på Corporate Social Responsibility (CSR). De er flere gange blevet belønnet med den såkaldte ”CSR People Prize”.

Denne pris uddeles til virksomheder der har ydet særlige indsatser på CSR-området, der handler om at udvise socialt ansvar. Det er resultatet af, at det ligger Pressalit naturligt, at tænke på sine medmennesker.

I 2003 blev Pressalit igen hædret for deres mangeårige tradition for, at udvise socialt ansvar. Særligt to områder blev fremhævet: Et integrationsprojekt Pressalit var initiativtager til, blev udnævnt til Integrationsprisen, og Pressalit blev S-mærket grundet deres store fokus på socialt ansvar.

pressalit-badeværelsesløsning-holstebro

Højkvalitets badeværelsesløsninger alle kan få glæde af

Et område hvorpå Pressalits sociale ansvar kommer til udtryk, startede tilbage i 1975. Siden dette årstal har Pressalit udviklet badeværelsesløsninger der tager hensyn til mennesker med en nedsat funktionsevne. Disse produkter indebærer en masse fleksible løsninger, hjælpemidler til toiletbesøg og bad. Med Pressalit Care serien blev det som privatkunde muligt at købe de specielt tilpassede produkter i almindelige forretninger.

Også køkkenløsninger blev en del af Pressalit Care. Pressalit indgik et samarbejde med HTH der sikrede, at personer med funktionsnedsættelse på nemmere vis kunne finde køkkener der opfyldte deres behov. Herunder blandt andet køkkenborde med hæve/sænke funktion og meget mere. Pressalit har yderst stor omtanke for både verden omkring dem rent miljømæssigt, men også for deres medmennesker – uanset hvilken type behov, de måtte have.

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.