Oras hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro

Oras har formået at sætte fokus på det vigtigste for os mennesker: Vand. Med brugervenlige og innovative løsninger, er Oras produkter attraktive for enhver som ønsker et bedre badeværelse. Produkterne til badeværelset er af høj kvalitet og har lang holdbarhed. Så du får et produkt, du er glad for og som holder i lang tid.

Oras-logo-holstebro

Luksus til dit badeværelse

Oras produkter er kendetegnet ved stor luksus, og som er med til at gøre hverdagen nemmere for brugeren. Det æstetiske udtryk og fokus på brugervenlighed er med til at skabe nogle smarte produkter til badeværelset, som er med til at give luksus-udtrykket hos Oras.

Oras laver udelukkende armaturer, hvilket tydeligt kommer til udtryk i kvaliteten af produkterne, hvor man ikke er i tvivl om Oras store ekspertise inden for feltet. Med produkter fra Oras får du pålidelighed, funktionalitet og velvære, som er med til at gøre badeværelset til en oplevelse.

holstebro-badeværelse-bad-Oras-toilet

Gør din hverdag nemmere og dit badeværelse smukkere

Med den mængde tid vi bruger på badeværelset, bør der ligges mere fokus på at gøre badeværelset til et indbydende sted at være. Derfor er det vigtigt at gøre sig tanker om hvad man hverisær har brug for, for at gøre badeværelset både funktions- og designmæssigt perfekt.

Her ville Oras’ alsidige produkter være en oplagt mulighed for enhver husholdning, da Oras dækker mange forskellige behov og samtidig falder i de fleste personers smag rent udseendesmæssigt.
Oras producerer både de klassiske armaturer, som passer til et alsidigt brug, men også berøringsfrie armaturer som er med til at gøre det alsidige brug en smule nemmere.

oras-badeværelse-armatur-håndvask-indretning

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.