Kriss hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro

Kriss A.S er et brand der har benene solidt plantet i sanitetsbranchen. Ved Kriss’ etablering havde folkene bag allerede mangeårig baggrund i og kendskab til Vvs-branchen. Dette skaber et godt grundlag for at drive en professionel og kompetent virksomhed i denne branche. Via en blanding af høj kvalitet, mange års erfaring i branchen samt kvalificerede og faglærte medarbejdere, formår Kriss at give deres kunder optimal betjening og vejledning.

Kriss-logo-holstebro

Kriss har europæiske standarder og normer

Med et bredt udvalg af badeværelsesløsninger og tilhørende produkter, kan Kriss levere stort set alt. Alle produkter produceres via højteknologiske produktionsanlæg for at sikre høj kvalitet.

Er du til skandinavisk design, er Kriss det rette valg. De er især kendt for deres enestående håndklædetørrere, men forhandler også både toiletsæder, badtilbehør og Twinline, der er både kar og brus i ét.

Kriss’ håndklædetørrere er designet specielt til det skandinaviske marked. De samarbejder med førende designproducenter i Italien, hvilket gør at Kriss har et af de mest brede og varierede sortiment af håndklædetørrere.

Kriss-Twinline-Holstebro

Kvalitetsprodukter med passende levetid

Én af Kriss’ mærkesager er at producere kvalitetsprodukter med en lang levetid. Hvor lang en levetid der er passende, er selvfølgelig forskelligt fra produkt til produkt – men du kan i hvert fald være sikker på, at du vil få glæde af badeværelsesartikler fra Kriss i lang tid. Kriss har gennem tiden også formået at vise, at de er særdeles innovative.

Tag fx Kriss’ Twinline produkt. Her har de via innovative tanker og lækkert, funktionelt design sørget for, at mindre badeværelser kan få plads til både badekar og bruseniché. Twinline er nemlig et badekar med en integrereret bruseniché, så du kan tage både karbade og brusebade, trods du har sparsomt med plads.

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.