Ifö hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro

Den svenske virksomhed Ifö er en stærk spiller i badeværelsesbranchen, og har været det i mange år. I over 100 år har Ifö arbejdet med porcelæn, og disse mange års erfaring gør, at de i dag mestrer det til perfektion. Derudover har de i over 80 år arbejdet med badeværelser, og også her kan de efterhånden kalde sig for eksperter. I nutiden producerer Ifö nogle af de bedste badeværelsesløsninger i verden.

Ifo-logo-holstebro

Godt håndværk er vigtigt for Ifö

Der er sket en del siden Ifö startede i branchen. Nu produceres alle deres produkter på deres meget moderne fabrikker, der er computerstyrede.

Det betyder imidlertid ikke, at kvaliteten af håndværket er forringet. Det er meget vigtigt for Ifö, at deres produkter lever op til en hvis standard – også selvom de produceres af maskiner.

Alle produkter Ifö producerer er under kyndig inspicering af dygtige fagfolk, der har stor erfaring i faget. Dette sker for at sikre at kvaliteten er i top, således at kun de bedste produkter forlader fabrikken.

Ifö-guld-håndvask-holstebro

Ifö har fokus på kvalitet, bæredygtighed og nordisk design

Udover stor fokus på kvalitet er bæredygtighed også en stor mærkesag for Ifö. Dette ses blandt andet ved at alle Ifö produkter er CE-mærket, og at de siden 1995 har været ISO 9001 certificerede, og ISO 14001 certificerede siden 1998. Det betyder at de er internationalt anerkendte, og dette er velset af virksomheder over hele verden.

Ifö er svenske og holder fast i det nordiske design. Derfor elsker de simple silhuetter og naturlige materialer. De forsøger via en forholdsvis neutral farvepallette at skabe harmoni. Ifö bestræber sig endvidere på at benytte så naturlige materialer som muligt – herunder træ, sten og porcelæn. Med Ifö får du det perfekte badeværelse, der holder mange år frem.

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.