Hansgrohe hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Med et af Hansgrohes prisbelønnede produkter, får du et badeværelse som passer perfekt til din hverdag, uanset om du har travlt eller kan give dig god tid. Flot design møder nemlig lang levetid, funktionalitet og den moderne verden vi lever i. Med et produkt fra Hansgrohe får du ikke kun god kvalitet der holder, men også et produkt der skåner miljøet.

Hangrohe-logo-holstebro

Bæredygtige produkter til dit badeværelse

Hansgrohe produktionen foregår med den nyeste teknologi, der skåner vores miljø og ressourcer, og Hansgrohe er derfor en medspiller i vores globale udfordringer i dag. Derudover er mange af produkterne til badeværelset ekstra vandsparende, så du kan spare endnu flere penge end du gør i forvejen, når du handler hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro.

Uanset din stil eller din vision med dit badeværelse, vil produkterne fra Hansgrohe være et oplagt valg for dig.

bruser-Hansgrohe-badeværelse-inspiration-raindance-shower

Tidløst design med funktionaliteten i fokus

Badeværelset er et rum du opholder dig i op til flere gange om dagen, så derfor skal badeværelser også være visuelt lækkert for dig at træde ind i. Udover et lækkert design skal badeværelset jo selvfølgelig også være indbegrebet af funktionalitet, hvilket produkterne fra Hansgrohe opfylder til fulde.

Hansgrohe producerer mange prisbelønnede produkter, hvilket også er med til at gøre Hansgrohe til et anerkendt brand i branchen. De alsidige produkter gør, at du kan få et badeværelse der er tidsløst, og som kan holde i mange år fremover, samtidig med at det altid vil være med på moden.

armatur-Hansgrohe-badeværelse-inspiration

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.