GROHE hos Mogensen VVS Comfort i Holstebro

Den tyske Freidrich Grohe grundlagde i 1936 GROHE, der i dag er en af verdens førende sanitetsvirksomheder. GROHE har stort fokus på både innovation og bæredygtighed, og deres produktportefølje består i dag af både termostater, vandhaner, brusere og indbygningscisterner. GROHEs mangeårige hårde arbejde og kendskab i branchen, har også fået dem internationalt anerkendt. De er på denne baggrund blandt andet den mest vindende RED Dot Award sanitetsproducent i verden.

grohe-logo-holstebro

Sanitære løsninger fra GROHE er resultatet af høje, tyske standarder

Grohe’s enestående designs og innovative teknologi bliver gang på gang ved med, at skabe glæde verden over. Dette skyldes om noget deres høje, tyske standarder.

Med deres store dedikation til at udvikle og producere innovative sanitetsløsninger, har GROHE gennem de sidste mange årtier sat deres aftryk i hele verden, og er i dag et globalt brand.

Med brand værdier som teknologi, bæredygtighed, kvalitet og design har GROHE forpligtet sig til at skabe både lækre produkter og gode oplevelser. Tyskland er kendt for sin høje kvalitet, og denne efterlever GROHE!

Grohe-guldarmatur-Holstebro

GROHE har kompromisløse krav til håndværk og funktionalitet

Vælger du en sanitetsløsning fra GROHE, er du sikret et lækkert badeværelse mange år frem. Alle GROHE’s fabrikker benytter en yderst høj præcisionsteknik i deres produktion. Denne skal sikre, at den altid høje standard GROHE har overholdes.

Uanset om du er på udkig efter et nyt armatur, et nyt toilet eller en komplet badeværelsesløsning kan du være sikker på, at GROHE lever op til dine forventninger! De har kompromisløsekrav til deres kvalitet på håndværk, og at funktionaliteten skal være i top. Med GROHE går du ikke galt i byen.

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.