Geberit hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Hos mærket Geberit, er bæredygtighed en del af identiteten. Bæredygtighed og omtanke for materialerne er en meget vigtig værdi at have i den tid, som vi lever i. Geberit opfylder dette, og skaber samtidig nogle unikke, smukke og smarte løsninger til dit badeværelse.

Produkterne fra Geberit til badeværelset tilfører en perfekt balance mellem smukt design og moderne teknologiske funktioner til dit badeværelse. Så med Geberit du kan få nogle løsninger, som gør din hverdag nemmere.

Geberit-logo-holstebro

Unikke løsninger til dit badeværelse, med bæredygtighed i fokus

Geberit har passion for design og teknologi, hvilket tydeligt ses i deres produkter. Geberit kreerer smukke løsninger til ethvert badeværelse, uanset om du er til den klassiske eller minimalistiske stil. Geberits produkter er nemlig meget alsidige, så det er din personlige sammensætning som skaber det endelige resultat og stil.

Produkterne fra Geberit oser af innovativt design og teknologi, samt masser af erfaring. Hvert produkt er gennemtænkt ned til sidste detalje, og der er intet der er overladt til tilfældigheden. Dette betyder at Geberit er europæisk markedsleder inden for sanitetsprodukter.

Geberit-badeværelse-inspiration-indretning-holstebro

Et badeværelse der følger moden

Med et kig på Geberits måde at løse dagligdagens problemer, har vi at gøre med noget helt enestående. Produkterne er på et teknologisk unikt niveau, som er med til at optimere vores tanker om, hvordan et badeværelse skal være. Vores dagligdag og verden udvikler sig hele tiden, så selvfølgelig bør vores badeværelse følge med. Med produkter fra Geberit sørger du for altid at være med på teknikken og på moden.

Holstebro-Badeværelse-Geberit-inspiration-indretning

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.