Damixa hos Mogensens VVS Comfort Holstebro

Damixa er et nytænkende brand, som tilbyder et unikt design til alle. Produkterne fra Damixa oser af innovative løsninger og stilfuldt udseende, som passer til enhver, og du kan helt selv sammensætte produkterne for at finde den bedste løsning til dig og dit badeværelse.

Fokusset fra Damixa er centreret omkring høj kvalitet og design, samtidig med at dagligdagens udfordringer bliver løst til fulde.

Damixa-logo-holstebro

Damixa er produkter til badeværelset

Produkterne fra Damixa passer både til den klassiske stil, men også den minimalistiske, hvilket skyldes det meget designmæssige brede spektrum af badeværelsesprodukter. Så uanset om du er på udkig efter iøjefaldende produkter, der bidrager med noget ekstra til dit badeværelse, eller nogle produkter der passer ind og bidrager til en overordnet rolig og minimalistisk stil. Så er Damixa’s produkter noget for dig.

Med produkter fra Damixa får du produkter der holder i lang tid, og som bidrager til en nemmere hverdag derhjemme.

Med Damixa kan du få dansk design i Holstebro

Damixa har omtanke for de små detaljer i deres produkter, hvilket gennem årene har givet produkter, som er innovative og hylder dansk design.

Damixa sætter forbrugernes udfordringer forrest, og sørger for at du får badeværelsesprodukter, som opfylder dine funktionelle behov, men også dine visuelle behov. Damixa har med en bred vifte af produkter, hvor nogle passer ind i det traditionelle hjem, og andre passer ind i det innovative eller minimalistiske hjem. Med Damixa har du stor mulighed for, at finde frem til det bedste valg for dig.

Damixa-badeværelse-toilet-Holstebro-håndvask

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.