Blücher hos Mogensens VVS Comfort i Holstebro

Badeværelset er et sted der skal ose af god funktionalitet og lækkert design, men badeværelset skal også fungere i det daglige brug. Med produkter fra Blücher får du et badeværelse som du har i lang tid, grundet fokus på både kvalitet, men også design. Produkterne fra Blücher er brugervenlige, så du kan gøre det nemmere for dig i en muligvis travl hverdag.

Blücher-logo-holstebro

Blücher er produkter med fokus på det gode håndværk

Med produkter fra Blücher kan du få et afløb der passer præcis til din badeværelsesdrøm, og produkter som er populær hos både andre brugere, men også hos fagfolk.

Hvert badeværelse og hver drøm er unik, og Blüchers produkter er med til at opfylde enhver vision, du kunne have for dit fremtidige drømmebadeværelse.

Blücher er et af markedets førende producenter af gulvafløb og afløbsrør, og deres fokus ligger især på valget af de rigtige materialer samt udformningen af et helt unikt, men alsidigt, design.

Blücher-afløb-badeværelse-bruser-Holstebro

BRUGERVENLIGHED, DESIGN OG FUNKTIONALITET

Selvom Blücher er nytænkende og innovative i deres udformning af deres produkter, sørger Blücher hele tiden for at forblive tro mod det grundlæggende gode håndværk, som Blücher startede op med.

Blücher er et brand, som er kendt for at have begge fødder solidt plantet på jorden, hvilket især viser sig i deres produkter. Du får produkter som almindelige mennesker bruger, og produkterne er altid centreret om én helt speciel ting: brugervenlighed. Badeværelset bør være nemt at benytte, især fordi du bruger det hver dag.

bad-badeværelse-Blücher-Holstebro

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.