null

Reparation og vedligehold

Udskiftning af tagrender og nedløb samt udbedring af utætheder ved inddækninger, skiffer- og zinktage.
Falsinddækning hus blikkeslagerarbejder

Falsinddækning

Vi udfører falsinddækning på facader, tage og kviste.
Blikkenslager tagarbejde

Tagdækning

Vi udfører naturligvis også tagdækning. Vi har specialiseret os i skiffer og zink.

Med et uddannet og solidt mandskab med en bred vifte af kompetencer inden for blikkenslagerfaget, kan vi klare stort set alle blikkenslageropgaver. Det gælder uanset, om du skal have lavet inddækning af skorstenen, reparation af facadedækning eller noget helt tredje. Det kan vi helt sikkert hjælpe med.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, står vi klar til at tage os af opgaven.

Vi begrænser os naturligvis ikke kun til ovenstående opgaver. Har du en opgave relateret til blikkenslagerfaget, er du selvfølgelig mere end velkommen til at gribe fat i røret og ringe os op. Der er snart ikke det, vi ikke har udført af opgaver som blikkenslager i og omkring Holstebro, Herning, Lemvig og Struer. Vi udfører naturligvis også opgaver som blikkenslager i andre byer end de fire ovenstående. Vi dækker hele området, så tøv endeligt ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp fra en professionel blikkenslager.

Vi tager os også af alle opgaver inden for blikkenslagerfaget

Hos Mogensen VVS-Comfort tager vi os ikke kun af alt VVS-arbejde. Gennem årene har vi serviceret mange kunder – private som erhverv – og har derfor oparbejdet en god portion erfaring og ekspertise, som ikke alene gør os i stand til at udføre et godt stykke arbejde. Det gør os også i stand til at udføre arbejdet med overskud til god og personlig service. For med udgangspunkt i det kan du føle dig tryg og sikker ved det arbejde, vi udfører.

Som blikkenslager i Holstebro, Struer, Herning og Lemvig begrænser vi os ikke i, hvad vi tager ind af opgaver. Uanset om du henvender dig som privat- eller erhvervskunde eller fra en offentlig institution, står vi klar til at lytte til, hvilken udfordring du gerne vil have løst. Ingen opgave er vitterligt for stor eller for lille til os, da det ikke er størrelsen på opgaven der afgør, hvor glad du bliver for resultatet. Glæde er netop, hvad vi ønsker at sprede, når vi løser opgaver for kunder. Og med gode og jyske priser er det hjulpet godt på vej.

Så har du brug for hjælp til at få udskiftet din tagrende eller få udbedret utætheder ved inddækninger med flere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar uanset, hvad du har brug for hjælp til.

blik-1
blik-2

Blikkenslager i Holstebro med professionel rådgivning

Som din blikkenslager er det meget vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem, lige fra du kontakter os, til vi sender dig en faktura på det udførte arbejde. Det absolut vigtigste for os er, at du føler dig lyttet til og forstået, og at opgaven udføres efter de ønsker, du har. Vi kommer naturligvis altid med vores besyv til, hvordan opgaven udføres på bedst mulig vis. Men det er i sidste ende dig, der har det sidste ord og indflydelse på opgaven. Du kan derfor trygt stole på, at vi udfører opgaven med stor ekspertise.

Når vi bliver hyret til at udføre en tagdækning eller udskiftning af tagrenden, giver vi altid rådgivning med på vejen. Det er en fast del af vores procedure og service, da det ikke alene gør dig tryg. Det sikrer også, at det ikke sker misforståelser, og at vi har forstået hinanden ret. Derudfra kan du også beslutte, om du ønsker noget helt specifikt materiale, så du også har en indflydelse på det endelige resultat og pris. Vi kender til de mange fordele og ulemper ved de forskellige valg og materialer. Derudfra kan vi vejlede dig, så du får det bedst mulige resultat.

Er du helt på bar bund, skal du heller ikke tøve. For vi hjælper også gerne lidt ekstra for at give dig et indblik i processen og mulighederne. Vi og vores medarbejdere er meget kompetente og er gode til at tage hånd om alle typer af kunder og opgaver.

Kontakt os i dag for et tilbud på blikkenslagerarbejde

Der er som sagt ikke en opgave, der hverken er for lille eller for stor for Mogensen VVS-Comfort. Derfor er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget og er en del af vores faste service.

Hvad der ikke står i tilbuddet er, at vi altid udfører holdbare løsninger i materialer, der er i orden. Du kan altid forvente et godt og sublimt stykke arbejde, når du får os til at udføre blikkenslagerarbejde for dig. Vil du derfor være sikker på, at der bliver taget godt og professionel hånd om dine opgaver, er vi helt sikre på, at vi er den rette samarbejdspartner for dig.

Kontakt os via formularen, eller giv os et ring:

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med et fyldestgørende svar og tilbud.

  Dine kontaktinformationer

  Beskriv opgaven

  Vedlæg evt. billede

  Hvornår ønsker du vi kommer?


  Referencer

  Profiloptik
  Østergade
  Zinkkviste

  Hjerm Kirke
  Kirkebakken
  Restaurering af spir/kugle

  Ergo- & fysioterapeutskolen
  Lægårdvej 12
  Tag inddækning