Badeværelset kan være en dyr omgang at sætte i stand, og derfor er der god grund til at lede efter de rette tilbud. Hos Mogensen VVS Comfort skifter vi ofte vores udstillingsmiljøer, og det efterlader ekstra gode priser i butikken.

Er du på udkig efter et billigt badeværelse, et godt tilbud på badeværelsesmøbler eller måske en billig VVS løsning? Hos Mogensen VVS Comfort finder du 450 kvadratmeter kombineret butik og showroom, og fordi vi løbende fornyer udstillingerne, har vi altid skarpe priser på produkter og badmiljøer.

Her på siden finder du vores aktuelle tilbud, og du er naturligvis mere end velkommen i badbutikken på Sletten 47A i Holstebro, hvor du kan se produkterne med egne øjne. Og ikke bare det – du kan også få professionel rådgivning og grundig vejledning, hvis du selv skal montere dit nye badeværelsesmøbel.

Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af et gode tilbud, anbefaler vi, at du følger Mogensen VVS Comfort på Facebook, da flere af vores skarpeste tilbud bliver reserveret og solgt den vej.

Spejlskab 100×80 cm, mat hvid, med LED lysfelter, lysstyring og el-stik.

Sælges for kunde – fejlkøb – monteret i februar 2022. Model tilsvarende kan ses i butikken.

Vejl. pris kr. 8.580,- NU pris 4.900,-

Dansani Calidris skabe med låger.
1 stk. 40×120 cm, 2 stk. 40×60 cm., samt LED lamper.
Vejl. pris: kr. 19.990. Nu kun kr. 9.500,-

Kan et badeværelse laves billigt?

Der er ingen tvivl om, at det kan være en omfattende og kompliceret proces at totalrenovere et badeværelse, og det er et projekt, der kan løbe op i mange og høje udgifter. Betyder det, at det er umuligt at sætte badeværelset i stand for få penge? Nej.

Hos Mogensen VVS Comfort har vi delt badeværelsesrenovering op i tre kategorier:

  • En lille make over
  • En delrenovering
  • En totalrenovering

Du kan læse meget mere om de forskellige kategorier på denne side. Er du primært interesseret i at skabe et flot og billigt badeværelse, kan du med fordel læse videre her – du kommer nemlig langt med det, vi kalder en lille make over.

En billig renovering af badeværelset kan lade sig gøre, hvis du grundlæggende er tilfreds med rummets indretning, og hvis installationerne er i orden. Det kræver, at du er opmærksom på at finde gode tilbud på armaturer, badeværelsesmøbler og sanitet – men er du det, kan du få følelsen af et helt nyt badeværelse uden at bruge for mange penge.

Som nævnt udskifter vi løbende vores udstillingsmiljøer, og du kan være heldig at finde præcis, hvad du leder efter blandt vores nedsatte varer. Alternativt kan du tage et kig i vores tilbudsavis, hvor vi hver måned præsenterer nye, spændende løsninger til skarpe priser.

Billig VVS – hjælp til vand, varme og sanitet

Én ting er at finde de rette produkter til badeværelse, noget andet er at få dem monteret og installeret. Nogle ting kan du gøre selv, mens det i andre situationer er nødvendigt med en autoriseret VVS installatør.

Kommer du ned i butikken, finder du ingen specifikke tilbud på billig VVS hjælp, men hvis du følger med på vores Facebook, kan du se, når vi kører VVS kampagner. Det kan være et særligt tilbud på gennemgang af vand og varme, eller det kan være oplysninger om rabatter og andre fordelagtige vilkår, som gør det billigere for dig at modernisere og effektivisere vand, varme og sanitet.

 

Få hjælp fra en indretningskonsulent til at opfylde dine drømme

Hos Mogensen VVS i Holstebro har vi to indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at få renovationen af dit badeværelse i hus. Vores indretningskonsulenter er eksperter i at designe badeværelsesløsninger, der både er af god kvalitet og er designet efter dine ønsker og behov.

Charlotte Mejlby Fogt
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: cmf@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118017

Malene Salomonsen
Salgs- og indretningskonsulent
Mail: ms@mogensen-vvscomfort.dk
Direkte tlf. 96118018

    Book tid med en indretningskonsulent

    Kig forbi vores store inspirationsbutik og få gode råd og vejledning til jeres bad-projekt.